Loader

Andra skinn Hundbäddar hundkorg


Letar du efter en unik säng för din hund som inte bara kommer att ge honom en bekväm vila, utan också kommer att ha en positiv inverkan på hans hälsa? Adam-Leather fårskinn hundbäddar uppfyller alla dessa villkor!
Naturligt fårskinn ger din hund oöverträffad komfort och värme. Dess mjuka och känsliga struktur är behaglig att ta på och anpassar sig perfekt till hundens kropp, vilket ger den optimalt stöd. Fårskinn har värmereglerande egenskaper som hjälper hunden att hålla rätt kroppstemperatur både vinter och sommar. Dessutom hjälper fårskinnets antibakteriella och svampdödande egenskaper att hålla sängen ren och skydda hunden mot allergener. Hundsängar är inte bara praktiska, utan också extremt snygga. Elegant design och naturliga material gör att sängen passar perfekt in i alla interiörer och blir dess dekoration.
Endast fårskinn av högsta kvalitet från pålitliga källor används för att producera sängarna. Detta garanterar sängens hållbarhet och styrka, samt säkerhet för hunden. Till skillnad från konstgjorda material orsakar fårskinn inte allergier eller irritationer, så det är en idealisk lösning för hundar som är utsatta för allergier.
Adam-läder fårskinnssängar för hundar är en garanti för komfort, hälsa och stil för ditt husdjur. Genom att investera i en sådan säng säkerställer du att din hund får en god natts sömn och ett utmärkt välbefinnande.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna