Loader

Fårskinn Meliert - Cognac

Meliert - Cognac fårskinn glädjer med sin vackra färg.
Den rika, djupa nyansen av konjak ger elegans och värme till alla utrymmen. Men det som verkligen skiljer fårskinn är deras unika karaktär.
Varje fårskinn är unikt och ingen är den andra lik. Den naturliga variationen av färger och texturer ger fårskinn dess charm. Individuella markeringar och mönster skapar en känsla av karaktär och individualitet. Dessa fårskinn ger inte bara en touch av lyx och stil till rummet, utan ger också komfort och mysighet. Den mjuka och mjuka konsistensen uppmuntrar dig att sjunka ner fötterna i dess värme och njuta av dess lugnande omfamning. De erbjuder naturlig isolering som håller dig varm under de kallare årstiderna och sval på sommaren. Deras naturliga fibrer är också hypoallergena, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem med allergier eller känslig hud.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna