Loader

Fårskinn Meliert - Mocca

Våra vackra Meliert Mocca fårskinn är det perfekta komplementet till alla heminredningar. Med sin unika färg och lyxiga textur är dessa fårskinn inte bara ett dekorativt föremål, utan ger också en känsla av värme och komfort i alla utrymmen. Meliert Mocca fårskinn har en fängslande färg som verkligen är unik i sitt slag. Kombinationen av rika bruna toner och mockatoner skapar en visuellt fantastisk effekt som ger djup och karaktär till alla rum.
Oavsett om du placerar dem i en soffa, hänger dem på en stol eller använder dem som en matta, förstärker dessa fårskinn enkelt estetiken i ditt vardagsrum. Utöver sitt estetiska värde har dessa fårskinn också en sammetsmjuk känsla som är behaglig att ta på. De naturliga fibrerna i fårskinn skapar en mjuk och mysig konsistens som lägger till ett extra lager av komfort till ditt hem.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna