Loader

Fårskinn isländska

Isländska fårskinn kännetecknas främst av vackra färger. De vanligaste är vita, svartvita och svartmelerade. Den unika ullen hos denna typ av får har en längre hög och kan inte jämföras med någon annan vanlig fårras. Det är denna vackra kombination av färger och exceptionellt långt och mjukt hår som gör att det ser fantastiskt ut i alla interiörer. Alla isländska fårskinn har två lager; en mjuk, tät fickruta och en lång ytterrock, som är ett perfekt komplement till en modern inredning i skandinavisk stil.
Vi väljer endast den bästa kvaliteten av våra långhåriga isländska läder.
Isländska läder, noggrant utvalda av oss för sina naturliga nyanser av vitt, är otroligt tjocka och mjuka vid beröring. Dessutom är de naturliga, ofärgade, naturligt vita med lika naturliga och distinkta markeringar i svart och brunt. Dessa effekter av isländskt fårskinn är också helt naturliga, vilket i sin tur gör dem ännu mer speciella.

Dessa lyxiga fårskinn som kommer att fungera utmärkt som sofföverdrag eller som matta, vilket ger en originell stil till alla miljöer.

För att rengöra, ta ut och skaka ordentligt och borsta sedan försiktigt.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna