Loader

Mattor Fårskinn

Varm matta - Fårskinn på golvet

Moderna interiörer kännetecknas av minimalism, och allt oftare också åtstramning av den industriella stilen. Detta gör dem visuellt coola och inte särskilt välkomnande. Varm - både visuellt och fysiskt - tack vare mattor och mattor av naturligt fårskinn. Denna typ av matta - fårskinn utspridda på golvet - förändrar radikalt uppfattningen av interiören och lägger till många nyttovärden.

Matta - Fårskinn i bostads- och bruksinredning Fårskinnsmattor och mattor är populära både i bostadshus och utvalda HoReCa-anläggningar. Den här typen av lösningar och tillägg används nästan omedvetet av ägare till pensionat belägna i fjällen (oavsett om det faktiskt föds upp får i området), samt krögare och ägare av åretrunthus för uthyrning. Fårskinn för mattor är också mycket populärt i privata bostäder. Det är ett vanligt val för sovrum, vardagsrum och barnrum.

En matta - fårskinn - ger många fördelar, inklusive:

ger värmeisolering,
det är behagligt att röra vid,
är ett attraktivt inslag i inredningsdesign.
Vilket fårskinn till mattan?
Valet av fårskinn för en matta bör i första hand styras av estetiska överväganden. Det är också värt att uppmärksamma den funktionella aspekten. Relugan fårskinn är den bästa lösningen för hem med små barn eller sjuka människor. De används för terapeutiska ändamål, särskilt under rehabilitering. Gotländska fårskinnsmattor är perfekta för dekorativa ändamål. De kännetecknas av mer lockigt och fluffigt hår än husdjur. Svenska skinn med ett vackert lockigt hår är också visuellt attraktiva.

Traditionell matta eller fårskinn? - Möt Garveri Polens erbjudande
För att på bästa sätt möta kundernas olika behov och förväntningar erbjuder Tannery Poland högkvalitativa fårskinn. Vi importerar skinn från platser som är kända för att föda upp fårraser värderade i branschen, som Gotland, Texel (Nederländerna) och norra Tyskland. Detta gör att vi kan tillhandahålla ett råmaterial med utmärkta estetiska och funktionella egenskaper. Förutom högkvalitativt läder ger vi professionell rådgivning.

Är du intresserad av en matta? Fårskinn är ett utmärkt alternativ till textilier gjorda av syntetiska fibrer. Denna typ av matta isolerar effektivt mot kyla, är behaglig att ta på och orsakar inte allergier.
Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna