Loader

Fårskinn Naturligt fårskinn

Fårläder - inte bara för dekorativt bruk

Torkade fårskinn är en råvara med många fördelar, som används både inom industrin och i hushållen. Fördelarna med fårskinn används av företagare, privatpersoner, arkitekter och inredare. För att möta alla dessa gruppers behov och förväntningar tillhandahåller vi garvade fårskinn av hög kvalitet, som vi importerar från Sverige, Nederländerna och Tyskland. Vi har fårskinn i vårt permanenta sortiment:

Gotland,

Melerade,

Svenska,

Holländska,

Heidschnucke,

Relugan,

Spelsau

Varje naturligt fårskinn är ett råmaterial av högsta kvalitet, av vilket du bland annat kan göra: matta/matta, överdrag för säng / fåtölj / stol, ett slädskydd (t.ex. för en slädtur), bänk / svängöverkast (oumbärligt under vinterevenemang utomhus). Professionellt garvade fårskinn smälter in perfekt i alla interiörer. Du kan använda deras fördelar i vardagsrummet eller sovrummet, såväl som i kommersiella utrymmen. Fårskinn är det perfekta komplementet till arrangemanget av en highlander-restaurang, pensionat eller hotell.

Fårskinn - Råvarufördelar

Genom att importera original fårskinn från platser som är avelsbassänger för kända och uppskattade arter av dessa djur, är vi säkra på att vårt råmaterial är: 100% naturligt, värma, mjuk, anti-allergisk. I vårt permanenta sortiment, förutom skinn som kännetecknas av estetiska värden, har vi även en råvara tillägnad hälsofrämjande syften. Relugan fårskinn används ofta för terapeutiska ändamål, särskilt under rehabilitering. De är perfekta för barn och äldre - de ger hög komfort utan att orsaka allergiska reaktioner.

Naturligt fårskinn - Naturligt från garveri Polen

Fårskinn är vår specialitet. Som importör, distributör och leverantör av naturliga fårskinn i Polen ger vi våra kunder tillgång till råmaterial av högsta kvalitet - vi samarbetar endast med pålitliga producenter, vilket översätter till utmärkta estetiska och funktionella värden för de fårskinn som erbjuds. Kunder som är intresserade av att välja naturläder uppmuntras att bekanta sig med vårt sortiment i detalj, och om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att välja den mest optimala lösningen för dina individuella applikationer. Vi erbjuder fårskinn som detaljhandel och grossist.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna