Loader

Blog Isländskt läder är en riktig skatt bland naturmaterial.

Jag kan inte säga klart vilket fårskinn från Adam-Leather som är en absolut hit, eftersom smaker och behov är olika.
Däremot kan jag presentera dig för det populära och högt rankade isländska långhåriga fårskinnet som är mycket uppskattat!

Isländskt läder är en riktig skatt bland naturmaterial. Dess unika egenskaper gör den perfekt för inredning och ger komfort, värme och mysighet.
Känd för sitt tjocka, långa hår och naturliga motståndskraft mot fukt, är den perfekt som matta, filt eller överkast.

Här är några anledningar till varför du bör välja isländskt läder:
Tätt, långt hår: Det långa, tvåskiktiga håret av isländskt läder ger utmärkt värmeisolering, skyddar mot kyla och ger behaglig värme. Håret är även flexibelt och motståndskraftigt mot deformation, vilket gör att mattor, filtar och överkast av isländskt läder behåller sitt vackra utseende länge.
Naturligt motstånd mot fukt: Isländska får lever i det hårda klimatet på Island, där de måste tåla regn, snö och blåst. Deras ull har utvecklat en naturlig motståndskraft mot fukt, vilket gör isländskt läder till ett idealiskt material för mattor och filtar som kommer att utsättas för fukt.
Lätt att rengöra: isländskt läder är lätt att rengöra. Dammsug den bara regelbundet för att ta bort damm och smuts. För större smuts kan du använda mild tvål och varmt vatten.
Unikt utseende: Isländskt läder finns i ett naturligt urval av färger, från beige och brunt till grått och svart. Varje del är unik och har sitt eget unika mönster.
Hållbarhet: Isländskt läder är extremt slitstarkt och tål hård användning i många år. Med rätt vård kommer du att njuta av dess skönhet under lång tid.
Bred användning: Isländskt läder kan användas för att skapa olika typer av mattor, filtar och överkast. Den fungerar utmärkt som matta i vardagsrummet, filt i soffan eller överkast. Den kan även användas för att skapa mindre dekorativa element, såsom kuddar och fåtöljer.

Klicka på länken nedan och gå till vår butik med ett brett utbud av läderprodukter, inklusive isländska fårskinn.
www.adam-leather.com/shop/34-iceland-sheepskins

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna