Loader

Blog Lite om vårt företag!

Vårt garveri grundades 1978 och har från början varit ett familjeföretag, där yrkets traditioner går i arv från generation till generation. Sedan 2005 har garveriet drivits av sonen till dess grundare, och sedan dess har vi, förutom traditionell teknik, börjat introducera nyheter inom detta område.

fårskinn! Made by Nature - Made by Adam Leather!

Fårskinn är naturliga material som erbjuder ett antal fördelar och användningsområden. Först och främst är det otroligt varmt och mjukt, tack vare vilket det ofta väljs för saker som mattor, filtar och överkast. Särskilt fårskinnsmattor är särskilt populära för sina naturliga isolerande egenskaper, som hjälper till att hålla ett rum varmt och mysigt. Naturligt fårskinn är också extremt slitstarkt, vilket gör det till ett hållbart och hållbart val för produkter som tål många års användning utan tecken på slitage.
För att ge konsumenten ett hållbart och miljövänligt alternativ har vi skapat en kollektion av det bästa lammskinnet och de bästa fårskinnsprodukterna och tillbehören.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alla rättigheter förbehållna