Loader

Blog Naturliga & Bio fårskinn från Adam Leather

Adam Leather är en välrenommerad tillverkare och leverantör av högkvalitativt naturligt fårskinn. Vårt företag erbjuder ett brett urval av läder av högsta kvalitet som uppfyller de mest krävande kundernas förväntningar.Vi tillhandahåller leveranstjänster över hela världen och i Europa.
Tack vare den globala tillgängligheten och den utmärkta kvaliteten på produkterna har vårt företag Adam Leather vunnit förtroende hos kunder över hela världen.
 Höga kvalitetsstandarder och professionalism gör vårt företag till den föredragna leverantören av naturligt fårskinn för många kunder.
Om du letar efter fårskinn av utmärkt kvalitet och vill använda världsomspännande och europeiska leveranstjänster, är vårt varumärke ett varumärke du kan lita på. Vårt breda utbud av produkter och pålitliga kundservice kommer att säkerställa din tillfredsställelse och förtroende för att du kommer att få högsta kvalitet fårskinn.

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alla rättigheter förbehållna