Loader

Blog Vackra fluffiga fårskinn - garveri Silesian Voivodeship - Polen

Vi är stolta över att vi kan erbjuda dig unika fårskinn som kommer att glädja dig med sin kvalitet och skönhet. Vårt företag är specialiserat på försäljning av klädda fårskinn och inköp av råa fårskinn, vi är också verksamma i Schlesiska vojvodskapet. Vårt erbjudande är det perfekta valet för både fårskinnsälskare och de som vill skapa en unik, prestigefylld inredning. Om du är från Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice eller en annan stad i Schlesiens vojvodskap, inbjuder vi dig att samarbeta.

Varför är det värt att välja vårt erbjudande?

✅ Högsta kvalitet: Våra fårskinn är noggrant utvalda och utsätts för rigorösa bearbetningsprocesser för att behålla sitt vackra utseende, fluffiga hår och hållbarhet.

✅ Lokal marknad: Vi bryr oss om den naturliga miljön och stödjer den lokala marknaden. Du kan köpa våra fårskinn i Schlesiens vojvodskap. Vi kan leverera din beställning till dig med vår buss (endast grossistkvantiteter) eller skicka paketet med bud. Vi levererar läder till bland annat Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Bielsko-Biała, Zabrze, Bytom, Rybnik och andra städer.

✅ Mångsidighet: Fårskinn är perfekta som ett dekorativt element i ditt hem och ger det en unik karaktär. Du kan använda dem som mattor, möbelöverdrag, kuddar eller till och med klädesplagg.

✅Kundsupport: Vår vänliga och kunniga kundtjänst är här för att hjälpa och ge dig råd varje steg på vägen.

Kontakta oss gärna för att lära dig mer om vårt erbjudande och få information om köp av råa fårskinn. Upptäck den unika kvaliteten och charmen hos fårskinn från Schlesiens vojvodskap idag!

 

Skory owcze wojewodztwo slaskie

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alla rättigheter förbehållna