Loader

Blog Vad händer här?

Vad händer här? Vad om vad?
Att kläda läder är ett av de äldsta hantverken som man kände till under antiken. Enligt definitionen av den PWN ordboken är "garvning den grundläggande processen för garvning av hudar, i vilken korrekt preparerade hudar omvandlas till läder".

Processen att garva pälsskinn består av tre huvudsteg, varav det första är förberedelseprocessen, d.v.s. grundlig rengöring av lädret och förberedelse för nästa steg, d.v.s. garvning. Efter garvningen är nästa steg att konditionera det naturliga lädret.

Och det är här den verkliga förvandlingen börjar! Med egna ögon kan du se hur trasig, grå djurhud förvandlas till något lyxigt! I det följande är endast borsten uppmjukade.
 
Men vad ska man göra med ett sådant fårskinn senare? Tja, mycket!

Fårskinn är en originaldekoration av alla interiörer, oavsett inredning! De används som mattor, filtar, madrassöverdrag, fåtöljöverdrag, överkast, och du kan göra dem till prydnadskuddar till soffan eller sovrummet, de kommer också att fungera perfekt! Dessutom är de ett bra material för att sy en hundsäng! De är även bra som material för att tillverka tofflor, handskar, kepsar samt diverse tillbehör.. Fårskinn kan användas nästan överallt och passar alla! Tack vare sina egenskaper är den antiallergisk och har hälsofrämjande applicering, den är resistent mot negativa yttre faktorer och garanterar att färger inte kan upprepas!

Toppkvalité

HÖGSTA KVALITET

Alla skinn sorteras i slakterier speciellt för vårt företag, därför har vi har den bästa kvaliteten av skinn.
Orginal

100% ORIGINAL

Våra skinn importeras direkt från ekologiska gårdar i hela Europa.

Garvning med traditioner

Vårt garveri grundades 1978 och har sedan starten varit ett familjeföretag där yrkets traditioner överlämnas från generation till generation. Sedan 2005 ät förtagets driven av grundarens son. Från och med den tid har vi, förutom den traditionella tekniken, börjat introducera nyheter inom området.
Copyright © TanneryPoland 2025. Alla rättigheter förbehållna